Morjesta!

Lämpimästi tervetuloa seuraamme ja hyvä että olet päätynyt juurikin tänne, koska tämä on se paikka mistä tämä tarina alkaa. Ja jotta ensikosketus blogiin ei olisi pitkä ja synkkä prologi kaikkeen siihen, mitä on luvassa, pyrin täten avaamaan blogin tarkoitusta ja syytä mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi.

Blogin tarkoitus on siis tarjota lukijalle mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan miltä opiskelija-arki näyttää ja tuntuu, kun ympäristönä toimii Joensuussa sijaitsevan Karelia AMK:n tarjoama BBA-koulutuksen linja. Blogin sisällössä tullaan painottamaan suoraa puhetta, värikästä huumoria, omia kokemuksia sekä sopivasti kriittisiä mielipiteitä kaikesta siitä, millä opiskelijalle on merkitystä.

Tulevien viikkojen puheenaiheina tulee esiintymään arkielämän kommelluksia ja seikkailuita, oppimisympäristön esittelyä, BBA-linjan opettajakunnan tapaamista, opiskelijatapahtuma kokemuksia sekä kaikenlaista muuta olennaista/epäolennaista mitä ylläpito tulevien vikkojen aikana suinkin keksii.

Blogin ylläpitotiimiin kuuluu neljä toisen vuoden BBA-koulutuksen opiskelijaa

jaajaajaa.jpg

Vasemmalta oikealle päin lukien kuvasta löytyy: Niko, Joona, Joel sekä Oili. Ylläpitotiimi edustaa arvoiltaan useita eri opintopohjia, koulunkäyntimotivaatioita, elämänmotivaatioita sekä englanninkielen taitotasoja, joten näkökulmien puutteesta blogi ei tule ainakaan kärsimään.

Mutta tässä olkoon tarpeeksi ensiselittelyitä, joten on aika hypätä itse asiaan!